HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Farsang

2008.02.13. 13:51 pocakbebi

Tegnap volt az oviban a farsang.Hétfőn már ment Bia is,mert már féltem,hogy annyira elszokik az egésztől.Nem azt mondom,hogy tökéletesen meggyógyult,még mindig köhécsel és taknyos.De rajta kivül még sokan az oviban.Már nagyon várom a jó időt hátha alakul a helyzet.

Az ő ovijukban a kiscsoportokban legalábbis,a szülők is bemehetnek a farsangra.Ezt azért döntötték el így,mert ilyenkor még kicsit félénkebb a gyerek,meg gondolom akkor mindenki öltöztetgeti a gyerekét.

Reggel bementünk,először még rendesen átöltöztek ovis ruhába és megreggeliztek.9-kor kezdődött a buli.Én még előtte hazaszaladtam,szerencsére közel lakunk.Háromnegyed 9-re értünk vissza,apa is jött.Ráadtam Biára a jelmezt.Nagyon cuki lett.Hawaai táncosnőm.Persze minden kislány szinte királykisasszonynak öltözött,meg tündérkének,néhány kisállat is volt.A fiuk állatkának ,meg szuperman-nek.Így elég egyedi volt Bia jelmeze.Még a szülőin megbeszéltük,hogy a szülők is vesznek fel vmi farsangi állarcot vagy kalapot.Én egy boszorkánykalapot vettem fel.Először énekeltek,mondókáztak,verseltek közösen.Most egy kicsit felszabadultabb volt Bia,a mikulásoshoz képpest.Nem tudom ugy látom,hogy olyan kis visszahúzódó az oviban.Van néhány erőszakosabb gyerek,aki azt hiszi minden az övé ott.Vagy nem tudom.

Aztán még voltak közös játékok a szülőkkel,játszottunk,ujságpapiron táncolósat,székfoglalósat stb.Majd jött az evés- ivás,volt sok finom süti,meg minden.Mi is vittünk be bolti süteményt,mert nem igazán volt időm sütni.Aztán még táncikálás volt,meg lufizás,mert volt felfujva egy halom lufi.

Készült pár kép is majd felrakom!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr586245155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása