HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Május

2011.06.06. 17:28 pocakbebi

A kedvenc hónapom :) Mindig sok szép emlék és program van, amit nagyon szeretek ebben a hónapban. Kezdem az elején: volt majális, délelőtt a vásári forgatagban keringtünk, majd délután végignéztük a téren a műsorokat, volt mazsorett, testépítők, rocky, gimnasztráda stb.

A következő esemény az anyák napja volt, ami nagyon megható volt, sírtam, mint a a záporeső.... persze a többi anyuka is.A gyerekeink nem értették, miért?! Készítettek nekünk ajándékot egy kis cserepet festettek be és szalvéta technikával díszítették, benne egy kis évelő szegfűvel. Bia ezt a verset mondta:

"Azt álmodtam, hogy egy csillag
leszaladt az égről.
Azt álmodtam, hogy könny csordult ki
jó anyám szeméből.
Azt kívánom, hogy ez a könny
maradjon csak álom,
mert igazi édesanya,
csak egy van a világon."

Az iskolai sorsoláson is túl vagyunk, bár igaz hivatalos papírt még nem kaptunk, de biztos helyünk van az előny programos osztályba (talán), Biát 16-nak húzták ki, van néhány csoporttárs is aki bekerült ebbe az osztályba. Sajnos páran nem, akiket szerettünk volna. Várom a papírt is, hogy kiküldjék mikor lesz szülői megbeszélés. Remélem nem bánom meg, hogy ezeket a tanítónéniket választottuk.

Gyereknapon átmentünk az outletbe sikerült megvenni az iskola táskát Biának. Rengetegen voltak, mivel ingyen lehetett ugrálni, stb. Hamar haza is jöttünk, bevallom mostanában nem bírom a nagy tömeget, már nekem is sok.(Öregszem:DDDDD)

Pénteken volt az ovis ballagása Biának, ami szintén kicsalta a könnyeket sokak szeméből. Annyira hihetetlen, hogy négy éve kerültek be az oviba, szinte "kisbabaként", most meg olyan nagyok már. Elhagyják a kis fészküket.:( Az ovónők kitettek magukért, nagyon szinvonalas műsor volt ballagáson is, mindenki mondott verset, kivetítőn régi fotókat nézhettük, elmeséltek minden gyerekről valami emlékezetes sztorit kiscsoportból,énekeltek, a jeleket vissza kellett adniuk, a micimackó nyakába és helyette megkapták a ballagó tarisznyát. A végén még körbevonultak az oviban, majd a tornateremben várta őket a meglepi torta és pezsgő. Nehéz napok állnak előttünk, már tényleg csak néhány nap van az oviból.Hihetetlen...

"Búcsúszóra üt az óra, elindulunk szépen sorban.
a félútról visszanézünk, ez volt a mi kedves fészkünk.
köszönjük, hogy szeretettel gondoztatok, neveltetek,
ígérjük, hogy szót fogadunk, kis szívünkből búcsút mondunk."

Az ünnepség után elmentünk vacsizni is mivel nem rég volt az évfordulónk is.

Szombaton Bükkszentkereszten voltunk kirándulni, gyönyörű hely! Nagyon jó éreztük magunkat, szinte alig volt kedvem haza jönni.

Tegnap megnéztük a táncévzárót, ami szintén nagyon jó volt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr486244786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2011.06.11. 19:30:35

Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyon szép volt. Csinosak vagytok együtt, szép kis család! %smile% Neked is sok boldog névnapot kívánok! %wink%
süti beállítások módosítása