HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Második ovis nap

2007.09.04. 17:34 pocakbebi

Ma reggel kicsit később keltünk,csak 7-kor.De így is kényelmesen odaértünk az oviba.Azt mondta Mónika néni,hogy a tegnapi nap nagyon szépen eljátszott Bia,egész nap foglalatoskodott.Megkérdeztem az ott alvást.Persze azt mondták,ha akar a gyerek engedjem ott aludni.Csak mondtam,hogy itthon cumival alszik el.Erre azt mondták,rakjam a zsákjába és ha kéri odaadják neki.Megbeszéltük,hogy azért háromnegyed egyre oda megyek és kijön vki megmondani mi van.Mentem is időre.Mondták,hogy lefeküdt bár kérte a cumit.Így eljöttem.3-ra mentem érte.Sajnos nem aludt,csak feküdt,meg volt,hogy fel is kelt.Délelőtt az udvaron homokozott,ami látszott is a ruháján.Még a kapuszni is homokos volt belülről,meg a nadrág szára is.Szépen felöltöztünk aztán hazajöttünk.

Kaptunk egy papírt,ovis biztosításról amit ki kell tölteni és visszavinni persze pénzzel együtt.

Elvileg jól evett Bia,mégis felettébb érdekes,hogy mióta haza jöttünk csak eszik.Nem szeretném,ha egész nap éhezne az oviban.

Most nem mesélt annyit,mint tegnap,néhány gyereknek emlegette a nevét...Van Blanka,Petra kettő is,meg Gábor,Boldi,Marci stb.

Délután szineztünk,elég ronda idő lett.Esik az eső és fúj a szél.Most azt mondja álmos,mondjuk nem csodálkozom.Ha semmit nem aludt délben.De nem tudom jó lesz e ez így és meddig birja déli alvás nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr636245221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása