HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Hétvége

2007.01.07. 19:00 pocakbebi

Tegnap délután csavarogni voltunk. Bementünk Miskolcra egy ismerőshöz. Bia jól eljátszott a kutyával,macskával, felderítette az egész házat, nagyon tetszett neki a nagy tér, a szűk panel után.A fiúk ping-pongoztak, mi beszélgettünk stb. Így nem is aludt délután Bia, mert odafelé uton nem aludt el,visszafelé elaludt, de csak 10 percre.Amikor hazaértünk, persze felébredt.Majd megvacsiztunk,fürödtünk,de megint este10-kor aludt el.

Ma délelőtt jól elaludtunk megint,hát hiába ilyenek vagyunk .Este jó későn fekszünk le,reggel jó sokáig alszunk.

Délelőtt boltba mentünk,bevásorolni.Holnap már főznöm kell,minden kaja elfogyott.Ugyhogy már ki is találtam, mit csinálok holnap: gyümölcsleves,brassói+ sültburgonya.

Délben Bia anyunál volt egy kicsit,addig mi leszedtük a karácsonyfát,bár nagyon sajnáltam még kidobni,csakhát olyan szűk a hely.Muszáj volt.Aztán érte mentem, sétáltunk egyet még játszótéren is voltunk,elég szép idő volt.4 után sajnos már feltámadt kicsit a szél,meghát ha nem borult volna fel a motorral még lett volna kedve lent maradni.De szegénykém felborult,nem ütötte meg ugy nagyon magát,lehet inkább megijedt.Kicsit sírt,aztán jöttünk is haza.Itthon kereste a fát,hogy hová lett.Akkor meg majdnem azért kezdett sírni,hogy nincs fa.

Délután még jót játszottunk a gyurmával,közben zenét hallgatunk.Szépen meg is vacsizott,már fürdik is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr926245393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása