HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Nyaralás...

2009.08.12. 21:33 pocakbebi

Sanos elég rövidre is sikerült,hamar eltelt,jól éreztük magunkat.4 napot töltöttünk,Gergelyiugornyán.Szerdán munka után indultunk,estére érkeztünk meg szállásunkra,Tarpára a Kuruc Panzióba.Miután beszélgettünk egy kicsit bátyámékkal, elfoglaltuk a szobánkat,nagyon fáradtak voltunk már. Reggel harangszóra ébredtünk,de még lustiztunk kicsit,majd összeszedtük a strandolós cuccot irány a Tisza - part.

Nagyon jó volt,Bia fel-alá szaladgált a vízben,ami egy kicsit hideg volt, nekem,viszont a homok a parton forró,szinte égetett.Megismerkedett egy kislánnyal, aki nem magyarul beszélt,szerencsére az anyuka igen, Los-Angelesben élnek már egy ideje,de a környékről származnak.Homokvárat építettünk,kis tavacskát csiáltunk,napoztunk,rohangáltunk,Bia után.Délután megérkeztek a barátaink is,de ők elég későn jöttek le fürdeni, mert még takarították a vikendházat és pakolásztak.

Péntekre strandolást terveztünk az Atlantikában,már 10 órára nyitásra ott is voltunk,itt már a barátaink is csatlakoztak.Nagyon jól éreztük magunkat,csúszdáztunk,én kétszer Biával,hullámoztunk, usztunk,delfin-showt néztünk,papagájokat,akik különféle mutatványokat csináltak,ettünk,ittunk stb.Estére szalonasütés volt a vikendháznál,tollasozással egybekötve.

Szombaton délelőtt az ott lakó rokonokat látogattuk meg,majd délután ismét Tisza-part-i következett.Strandra akartunk menni mégegyszer,de iszonyú tömeg volt.Ebédeltünk egy jót.Fürödtünk,napoztunk,szaladgáltunk,sétáltunk stb.Este pokolgép koncert volt,ugyhogy motorok is voltak ezerrel.Ismét elfáradtunk.Hiába fárasztó a nyaralás:D

Vasárnapra terveztük a hazaindulást,bár még program lett volna bőven,csakhát az idő volt kevés.A közelben lakó barátnőmet például meg sem tudtam látogatni.Majd legközelebb... remélem.

Hazafelé még megálltunk Ugornyán,lovas fogathajtó verseny volt,sikerült beszereznünk egy plüss nyerítő lovat.Megnéztük a lovakat,volt egy 3 hós kiscsikó,az igen tetszett Biának,majd indultunk is haza,iszonyu meleg volt,fürdés nélkül nem lehetett bírni.

Itthon kipakoltunk és aludtam délután egy nagyot,kipihentem a nyaralás fáradalmait!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr676244946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása