HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Életjel...

2009.04.03. 21:58 pocakbebi

... vagy nem is hiányoztunk senkinek?

Szóval még élünk!!!Csak kicsit kevesebb idő van a blogolásra.Sok a tennivaló... munka,takarítás,s most,hogy ilyen jó idő lett kint vagyunk,s magunkba szívjuk a tavasz illatát!

Bia jár oviba,bár reggelente a felkelés nehezen megy neki,este pedig alig akar elaludni. Néha egyezkedik,hogy délben jönne haza,mert hosszú az alvásidő,dehát sajnos nem lehet.

Amúgy meg szeret ott lenni,soakt mesél miket csinálnak,pl. ültettek valami búzafűvet,festettek tojást,tanultak verseket stb.A mesejátékon is sok érdekes dolgot tanulnak,pl. Csipkerózsikák voltak a minap,volt egy halom hercegnő és királyfi .Kicsit szeleburdi is,ha kint vagyunk rengeteget rohangál,szó szerint olyan,mint egy kiscsikó.(Szerintem ő is élvezi a jó időt.)Néha hisztizik is és tud szemtelen lenni.Ilyenkor nem mindig tudom mit tegyek,de próbálom eligazítani.Nem hagyom rá,ha más nem elmagyarázom neki... azt nem tudom,hogy hallja e ???

Én is rohanok mindig,hol dolgozni,hol az oviba,hol a gyerekem után... Elkezdtem a tavaszi takarítást,már elég jól el is haladtam vele,persze csak apránként csinálom,jól kidőlök minden este.Van,hogy be se kapcsolom a számítógépet már estére.

Közben még konyhaszekrényt is tervezek egy barátnőmnek.Szóval azt sem tudom merre fussak!

De jól van ez így,zajlik az élet!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr546244975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása