HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Debrecen

2008.04.01. 14:47 pocakbebi

Szóval az ok amiért ott voltunk,az egy kis munka volt, persze csak egy rokonunknak segítettünk. Látta a konyhánkat,és nagyon tetszett neki,legalábbis ami kész van belőle.Mivel ezt én terveztem és együtt csináltunk meg apa,én,no meg a sógorom,így megkért,hogy neki is tervezzek egyet.Ő is január végén költözött egy új lakásba.Amit felújjított és szeretett volna bele normális konyhát.Még akkor megnéztük a lakást,felmértük a lehetőségeket,most pedig kiviteleztünk.Jelenleg neki is olyan állapotban van a konyha,mint a mienk,de neki mdf ajtók lesznek,így előreláthatólag 2 hét múlva kész is lesz.Ha csak a csúnya asztalos (vagyis mi) nem tolunk ki vele.

Bia is velünk volt.Ugyhogy csütörtök,péntek nem volt oviban.Jól elvolt ott,kiszaladgált az udvarra stb.Igaz féltem egy kicsit,mert lépcső van a tetőtérbe,hogy le ne essen,de szerencsére nem járkált fel.A nappaliban nézte a nagy tv-t (mozizott), néha szerelt egy kicsit velünk.

Másnap mikor hazajöttünk,beszéltünk telefonon,a Gabica fia Dani majdnem kiszáradt,mert hányt.... kórházba került.Állítólag valami vírus,hát nagyon remélem, mi nem szedtünk össze semmit tőle.Bár nagyon keveset láttuk 4 nap alatt,szinte csak aludni jár haza.

Ma pedig megérkezne Új-Zélandról a lányáék és a kis unokája,aki két hónapja született Noel.4 éve nem találkozunk,ugyhogy nagyon várjuk őket haza.Ma 22.30-kor szál le a gépük ferihegyen.Már tegnap reggel óta utaznak,3 átszállással. Iszonyu lehet...

Hétfőn Biáéknak valami bábszinház volt megint,valami állatkák voltak benne,azt mesélte,nekik meg ugatni kellett....Ma megint szóltak,hogy be kell fizetni 250 ft-ot mert valami tavaszváró táncházba mennek.Jó világ van rájuk.

A héten várom a visszajelzést az outletből,nagyon kiváncsi leszek egyáltalán írnak e valamit...

Tegnap meg ma mostam,takarítottam,főznöm nem kell most anyu kajcsiát eszem,megint nincs itthon.

Annyit zabáltam mostanában,hogy nagy lett a pocakom.Vagy valami mástól?Á nem attól nem nő ilyen hamar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr306245133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása