HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Sok minden történt...

2007.10.13. 16:52 pocakbebi

Sok minden történt az elmúlt két hétben.Már kicsit nehéz is,hogy melyik nap mi volt.

Ugye mikor Bia itthon maradt,utána héten csütörtökön ment oviba legközelebb.Akkor volt a kisállatok napja,vittünk mi is egy "kisállatot".Egyik nap valahonnan berepült egy bogár féle,(talán poloska volt:D)apa pedig elfogta egy üveggel,azt vittük be.Bia örült neki,hogy ő is vihetett vmit.

Közben elkezdődött a lakásban a bontási munka,minden tapéta,szőnyeg,linóleum stb. kidobálása.Jött is a mester és a segédje,akik csinálják, a festést,burkolást,szigetelést belülről.A héten kicserélték az ablakokat is,nagyon jók lettek (mondjuk ennyiért lehet is)!Közben kiderült,hogy a radiátorokat is ki kell cseréltetni,erre nem számítottunk,de nagyon más lehetőség nincs.Nagy nehezen sikerült beszerezni az új radiátorokat,4 darab kellett,kettőt Jászboldogházáról hoztunk el,kettőt Miskolcról.Ugyhogy egész héten rohangáltunk.Kétszer még Nyíregyházán is voltunk,onnan csempéket hoztunk.Sajnos itt a városban és Miskolcon,nem volt ezekből raktárkészlet,csak megrendelésre,arra meg sokat kellett volna várni.Így elmentünk körülnézni Nyíregyre,szerencsénkre volt fürdőszobába és konyhába is amilyet szerettünk volna.Annyira örültünk.A konyhait ma rakták fel,nagyon jó lett.Persze igy magában még nem mutat úgy,mint bútorral.Sajna kevés lett ugyhogy még hozni kell.Holnap a padlólapot rakják le.Hétfőn hozzák a bejárati ajtót,talán a radiátorokat is kicserélik valamint a vizes is jön átcsövezgetni a dolgokat.Megvannak a tapéták is,a fürdőszobi dolgok,lámpákból is néhány.Mostmár a konyhabutor szinét kell eldönteni,meg még egyéb butorokat,pl. Biának is kell még egy-két kiegészítés.

A héten Bia szerdáig volt oviban,csütörtökön ugyanis nem kellett menni,péntekre meg már megint csúnyán köhögött.Oly annyira,hogy éjszaka is felébredt és nem tudott tőle aludni.Volt,hogy 2-3 órát nem aludtunk.Pénteken irány a drnő.Kapott Spiropent oldatot,valamint fenistilt kell még adni neki.Lázas nem volt szerencsére.De sajnos kicsit lerakódhatott a váladék a hörgőkre,és az ingerelhette a köhögésre.Pedig adtam neki a rhinatiolt,de ugy látszik kevés volt.Kedden kell majd visszamenni kontrollra.De már egész jól van,nem köhögött éjszaka.Végig aludtunk.Talán szakadozik is fel neki a lerakódás.

Szóval így telnek most a napjaink,kicsit fáradt is vagyok.Napközben rohangálunk,intézkedünk.Addig anyuval van Bia.Szinte este van mire hazaérünk,fürdés vacsora,alvás...meg közben számolgatás,tervezgetés.De remélem nem sokára kész lesz minden és pihenünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr156245208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása