HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

2007.05.31. 22:34 pocakbebi

Már napok óta tervezem,hogy írok,de most jutottam idáig.Persze ültem gép előtt,de viszonylag keveset.Most nagyon lefoglalt a lakás keresés,ma ugy néz ki megvan a kiszemelt lakás.Kb. 5 lakást néztünk meg,az árak változóak,voltak,pedig mind az 5 ugyanolyan nagyságú és elrendezésü lakás volt.Most ami mellett maradtunk az egy felújjításra szoruló lakás,de sikerült egész jól megalkudnunk rá.Jah, és ugyanebben a lépcsőházban van.Ugyhogy holnaptól kezdődik az ügyintézés stb.Nem lesz egyszerű dolog,de a végeredmény miatt remélem megéri.

A múlt heti vacsiból csak egy pizzarendelés lett,de az is nagyon jól esett,mert nem nekem kellett dolgoznom vele.

Szombaton csavarogni voltunk Miskolcon,meg vásárolgattunk néhány dolgot.1-2 nyári holmit magunknak.Biának szerettünk volna gyereknapra venni egy rollert,mert azt kért,már régóta emlegeti,de sajnos nem kaptunk.Ma is voltunk itt a városban játékboltban,és a 3 kerekű,ami ilyen kicsiknek való nem volt.De majd jövő hétre lesz talán.Kinézett egy babakocsit,amit majd a szülinapjára fogunk megvenni neki.Azt  is már megigértem.Általában mindig előre kitaláljuk mit veszünk,mit szeretne meg persze,hogy van e rá szüksége.Nagyon sok játéka van,persze nagyon sokat kapott is,néha mi is veszünk,de csak alkalmakra.Nem minden héten.A corában egy egg flipset vettünk neki,nagyon imádja.

A vasárnapi gyereknapi program sajnos nem végződött jól,az  a fránya vihar tönkretett mindent.Pedig pont valami mesejáték lett volna meg valami gyerekzene.Így nem lett,volt helyette dörgés,villámlás,jégeső stb.Szörnyű volt.Pont anyunál ebéd után voltunk,mikor hirtelen jött a borulás a párom haza szaladt,hogy bezárja az ablakokat otthon.Kb. 3 percre lakunk,de féluton már zuhogott is.A szomszédasszony nem tudta bezárni az új ablakait,mert valami kiakadt nála,ugyhogy egész idő alatt fogta,hogy ne ázzon be.Borzasztó,szegény egyedül volt otthon.Mikor elment a vihar átkopogott,hogy segítsen a párom beakasztani az ablakot.

Hétfőn gondolkodtunk,hogy elmegyünk kisvonatozni,de nem mertünk elindulni,bizonytalanok voltunk,nehogy vihar legyen.Persze nem lett, szép idő,volt,de mi itthon maradtunk.Hát hiába,nem lehet kiszámítani...

Sétáltunk egyet délelőtt,aztán elmentünk a garázshoz,egy ismerőshöz,ott játszottak a gyerekek együtt,neki két fiú van,de nagyon jól elvoltak.Először Bia visszahúzódó volt a nagyobb fiútól,de aztán nagyon jól megbarátkoztak,rajzoltak,labdáztak,fogócskáztak stb.

Így telnek napjaink,most a napokban sok ügyintézés lesz tervben,remélem minden szépen halad majd.Szombaton lesz a bölcsiben valami játszósnap,lehet megnézzük.Vasárnap délelőtt meg szeretnék elmenni egy orvosi előadásra,ami  az új munkámhoz szükséges.Ugyhogy nem unatkozom.

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr246245285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2007.06.01. 23:09:46

Ahogy olvasom, valóban nem unatkozol! Remélem, hogy jól sikerül majd a lakás csere! %wink%

Katuci 2007.06.05. 22:26:40

Biztosan jól telnek a napok...remélem minden okés a lakással! Drukk, hogy rendben legyen minden!

klikk 2007.06.05. 22:29:20

Nagy munka vár Rátok!

Judit 2007.06.10. 10:20:40

Boldog névnapot kívánok itt is. :)

pocakbebi 2007.06.10. 15:01:22

Judit:Köszi szépen,a mailt is:))puszika
süti beállítások módosítása