HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

2007.02.24. 22:33 pocakbebi

Ma kocsonyafesztiválon voltunk.Nem mintha szeretném a kocsonyát.Egy ismerős zenekar lépett fel,gondoltuk megnézzük őket ebben a felállásban.Eddig metál zenét nyomtak,mostmeg Illés emlékzenekar lettek.Kicsit fura volt,de a srácnak így is jó a hangja.Hát hiába,nem lehet megélni mindenből.

Biát is magunkkal vittük,végülis egy körül volt a fellépés.Előtte beültünk ebédelni.Bia spagettit kért,nem volt fél adag az apja vett egy egészet neki,kicsit evett belőle csak.A mi gyrostálunk jobban bejött neki.Elcsomagoltattuk a spagettit,azt vacsiztuk meg.Nincs pocséklás.

Kicsit körülnéztünk még,nagyon jópofa jégszobrok voltak,amiket le is fényképeztünk.

Felháborodtam,vettem egy kürtőskalácsot,de hogy az milyen rossz volt.A külseje már majdnem megégett, a belseje nyersvolt.Pedig esküszöm nem én sütöttem.

Mikor meguntuk a fagyoskodást bementünk még a plázába,melegedni.Bia mozgólépcsőzni akart.Benéztünk a játékboltba,de csak lufit hoztunk el.Ott is volt program,valami gyerekszépségverseny.Kicsit azt is néztük,cuki gyerkőcök voltak,a legkisebb 3 éves volt.Kis uszályos ruhában,édi.

Körülnéztünk a cipőboltokban,apának kellett volna valami.Szerencsére sikerült is,egy jó bőr cipőt venni.Ez is megoldódott végre.

6 körül jöttünk haza,ugyhogy hosszu nap volt.Bia végig nagyon aranyos volt,egyáltalán nem nyügösködött,az étteremben is szépen ült,jó gyerek volt.Élvezte a jövés-menést.Persze mikor hazaértünk még játszott egy kicsit a babáival,aztán vacsi, fürdés, alvás következett,2 perc alatt már aludt is.

A képeket holnapra hagyom,jó éjt!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr486245358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

glyc 2007.02.25. 09:06:39

Jó kis program volt! :D Én is szeretem az ilyet. Ráadásul a kocsonyát is. ;) Bia már ilyen ügyes nagylány, hogy mozgólépcsőzik? Hú...
süti beállítások módosítása