HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

2006.07.22. 18:28 pocakbebi

Egész héten nagyon fullasztó meleg volt,sajna nem tudtunk kijutni a strandra,mert valahogy nem jött össze.Végülis mindegy el voltunk mi itthon is.Biának az erkélyen ott a kis medence,amiben elfürcsizik.Én meg amugy sem vagyok az a nagy fürdős típus.(Legalábbis strandon)

Ma már másodjára esik,nagy dörgések közepette,bár talán éjszakára hül egy kicsit a levegő is.Tegnap szinte le sem mentünk,csak én mentem el ebédért,mert Biát nem lehetett kirángatni a medencéből,ugyhogy az apjával itthon maradtak.Délután meg vártuk a barátnőméket,de sajna nem tudtak jönni,aztán ugy alakult,hogy már nem mentünk sehová nagyon.Kicsit a ház előtt voltunk csak,bár Bia igen huncutul viselkedett.Mindig elszaladgál és látom nézi,hogy figyelem e és mit szólok hozzá.Este kettesben voltunk,Barátok közt után el is aludt Bia.

Ma vártuk a csengeri barátnőméket,mert mentek Szigethalomra a tesójáékhoz és bejöttek meglátogatni minket.Nagyon aranyos Móni,még középiskolai évekből maradt meg a barátságunk.Három gyerekük van,az legnagyobb fiú 13 lesz,a lány 10,a kicsi 3 és fél éves.Most is kaptunk egy doboz gyerekruhát tőlük amit Niki kinőtt.Meg még apróságokat is.Bia kapott egy Teletabbies Dvd-t,most beraktam neki.Nagyon tetszik,annyit ugrált egész nap jól is jön neki most ez a kis pihenés.

Jól elbeszélgettem Mónival,sok hasonló dolgot mondott el ő is, mint amik nálunk is történnek.Érdekesnek találom azért.Kérdezte,hogy mikor jön már a kistestvér.Hát majd idővel biztos.Kedden jönnek majd visszafelé,remélem még benéznek hozzánk,mert olyan kevés volt ez a 3 óra amig itt voltak.Nyáron lehet,ha ugy jön össze mi is elmegyünk hozzájuk egy-két napra.(Remélem)

A gyerekek is jól eljátszottak,ahhoz képest,hogy Bia volt a legkisebb nem is huzta meg magát,akkora szája volt,még a nagyobbaknak is dirigált.Jah és most 4 gyerekük volt,mert a bátya lánya is náluk nyaralt.Ugyhogy volt gyereksereg.Jó sokan voltunk.

Mostmár pihi van,holnap is nap lesz.

Sajna pár napig keveset lesz módom gép előtt lenni,mert a párom fog dolgozni rajta.De ha tudok, azért jelentkezek.

Mindenkinek jó hétvégét!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr776245429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása