HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

2006.06.17. 22:28 pocakbebi

A mai napunk zsufolt volt és rohangálással teli.Reggel 8-kor keltem,hogy időben odaérhessünk Miskolcra, a nagy találkozóra.De sajnos így is elég későn tudtunk elindulni.Majdnem 10 óra volt.Szerencsére sikerült találkozni Gkatáékkal és Juditkáékkal,rövid sétát tettünk velük a belvárosban.Aztán mi még rohangáltunk egyet,de sajna nem sikerült Biának olyan triciklit találnunk ami tolókaros lenne.Kipróbáltuk neki a pótkerekes 12-es kisbiciklit,nagyon ügyesen ráült,tekert,kormányozott,de az az igazság,féltem tőle,ha olyat veszünk,mi van ha nem birja majd hajtani, akkor tologathatom összehajlott derékkal én,vagy pedig a pincében lesz.Bár láttunk egy jó háromkerekű járgányt,de azon még gondolkodunk,lehet mégis az lesz.Csütörtökre igértek az egyik üzletbe még árut,hátha...

Voltunk egy pár játékboltban,kapott Bia kisporszívót,bevásárlókocsit,búgócsigát(bár ez az apjának tetszett nagyon),meg egy kicsi Noddyt aminek nagyon örült.Hamarosan közeledik a szülinapja ezért vásároltunk most neki,meg még gyereknapra sem kapott tőlünk semmit.Most bepótoltuk,remélem egy darabig eljátszadozik ezekkel.

Hulla fáradt voltam mire haza értünk,ugy kiterültem.Nagyon meleg volt ma,olyan kánikula,ez kicsit megviselt,hozzá kell még szokni.A lakásban is nagyon meleg van,nem tudom,hogy fogunk aludni.Bia is iszonyu nehezen aludt el,pedig délután nem is aludt,csak kicsit a kocsiban hazafelé jövet.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr466245458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása