HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

2006.05.01. 14:20 pocakbebi

A tegnapi szülinapi buli áttéve jövő szombatra.Így tegnap itthon voltunk,bár az időnk nagy részét a szabadban töltöttük.Délelőtt játszóterezés,délután egy nagy séta.Kimentünk a Tescoba pékáruért.Sokan voltak nagyon,mivel gondolom akik dolgoztak akkor értek rá bevásárolni.Hazafelé még felmentünk a sógornőmékhez,most készült el a konyhaszekrényük,meg csempéztek is, ugyhogy levizíteltük a dolgokat.Szép lett.Hazafelé nagykanyarral még anyuhoz is betértünk,fánkot sütött.Bia szinte egész délután evett,nah ez is ritka nála.Mielőtt elindultunk bekajált,aztán a tescoba egy sajtos kifli,aztán anyunál a fánk,végül még itthon egy kis vacsi.Gyorsan eltelt a nap,negyed 10 -kor aludt el Bia.Én még megnéztem egy kölcsön kapott dvd-t "A sziget" volt a címe.Hát mit mondjak, elég érdekes film,kicsit fantasztikus,de elgondolkodtató,létezhet ilyen is akár...(klónozásról szólt).

Reggel fél 6-után átjött hozzánk Bia és kb.8-ig aludtunk tovább .9-körül a házunk mellett állt meg a fúvószenekar,ébreszteni a várost.Kinéztünk az erkélyen,félig-meddig még láttuk is őket.Biának nagyon tetszett,alig akart bejönni.De ugye ők mentek is tovább,mikor eljátszották a nótát.10 körül már le is értünk a majálisra.Körülnéztünk az árusoknál,megnéztük a pónilovakat,a lufikat,a körhintákat,meg persze a színpadon a fellépőket is.A kis körbemenő autós-lovas akármibe be is ültettük Biát,de még el sem indult ő már ki akart szállni.(Jövőre meg ki sem akar majd szállni belőle).Ugyhogy kivettük,nem ment egy kört sem.Vettünk neki egy Némós lufit,azt ő választotta.Meg egy kisbabát, káddal amit fürdetni lehet,majd este megfürdeti.Még pár nyalánkságot vettünk amolyan édes-ragadósakat.Hazajöttünk Bia egyedül kötötte ki és vette le a cipőjét, a pulcsiját ami cipzáros volt,a kendőjét is kikötötte.Nagyon ügyes volt,már szinte leöltözik egyedül.Ebéd után még játszott egy kicsit az új szerzeményekkel.Nehezen akart elaludni,biztos sok volt az élmény nem győzött lent kamillázni,jobbra-balra.Délután lesz bábszínház, majd még arra le akarunk menni.Kíváncsi leszek,hogy tetszik majd neki.Csak az idő elég borongós,csepergett is párszor az eső,de nem volt vészes szerencsére.Igazán kibirhatná a mai napot,mikor sok rendezvény van,mindig ez van,hogy esik.Bár ez az embereket nem zavarja,ugy látomrengetegen voltak lent.

Szép napot,jó majálisozást minden kedves olvasómnak!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr536245543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juditka 2006.05.01. 16:02:22

Nálunk egész nap esik. :( Most mintha el akarna állni, de akkor dagonya van, hogy szerintem iszapbírkózást lehet tartani ott, ahol a majális van. Azért lehet, hogy kicsit később, ha továbbra sem esik, nekibátorodunk. :)
süti beállítások módosítása