HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Múlt heti

2010.07.21. 21:20 pocakbebi

Az előző képek a tapolcai strandon készültek,de nem engedte máshogy berakni:(((

A strandolós nap után másnap ismét úrta keltünk,mivel Nyíregyháza környékén volt dolgunk délután megnéztük a vadasparkot.Nagyon szép lett,az ócenárium meg minden az átépítés során.Nagyon jó program egy egész napra is akár,mi délután 2 körül értünk oda és este 7-kor jöttünk el.Nagyon sokat mentünk,jól elfáradtunk.Van egy jó kis szökőkút ami szintén új,abban pancsolt néhány gyerek,persze Bia is kipróbálta.Rengeteg kép van,majd töltök fel néhányat.Bia kedvencei az oroszlánok épp lustiztak a nagy hőségben.Találkoztunk beszélő papagályal,aki persze csak akkor köszönt ha kedve volt.A barnamedvét is megtaláltuk a végén,mert első körben kimaradt.Aztán kis sunyi alak volt az egyik,mert a vizben játszott egy fadarabbal,majd kiszemelte Biát mint kis alakot,és nekirontott vagy kétszer az üvegnek.Még én is hátraugrottam,ugy megijedtem.Félelmetes volt,jó hogy nem tudja kitörni az üveget,legalábbis remélem nem tudja...

Szökőkútnál... Bia és Hajni ----------------------- Apával Ócenáriumban

Ilyen gyönyörű volt------------------------------------------- Aztán megjelent Ő...

A trópusi házban---------------------- Talán ez is ott...

Elefántok porfürdőben----------------------------- Kígyóval is (persze üveg van köztük)

A háttérben a kedvencekkel (csak most épp pihennek) Pelikán úrfi:DDD nagyon szomjas volt

Zsiráf árnyékban

Pénteken pihenőnapot tartottuk,rendesen elfáradtunk előtte.Meg persze itthon is van tennivaló.Szombaton is itthon voltunk,mivel este Hooligans koncertre mentünk,nem akartunk lefáradni előtte.Bia nagy kedvencei voltak a termálban nálunk.Jó kis buli volt.... előtte degeszre zabáltuk magunkat pizzával,alig aludtam éjszaka miatta.Bia a végére igen álmos volt már,de énekelt,tapsolt,nagyon tetszett neki,apa nyakából jól látott mindent.

Vasárnap pedig délutánra mozit terveztünk,a Shrek-et néztük meg családilag 3D- ben,nagyon tetszett még nekünk is.Ötletes volt ez a rész, 3D-ben meg nagyon szuper.Ajánlom gyerekes ismerőseimnek,persze felnőttnek is aki kedveli!Nagyon sokan voltak,gondolom a hétvége miatt főleg,mert mi is már csak a 6 órásira kaptunk jegyet.Szóval mozgalmas és fárasztó hetünk volt,de izgalmas és élménydús!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr476244830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vnjudit 2010.07.23. 19:15:08

Azt mondja Peti: hogy is hívták azt a kislányt? Olyan gyönyörő %lol%

pocakbebi 2010.07.23. 21:46:08

:))) köszi

margit2 2010.07.29. 07:53:01

Nagyon klassz élményeitek lehettek.. majd jövök fotókat nézni még! %wink%
süti beállítások módosítása