HTML

Pocakbébi és Biababa

Friss topikok

  • margit2: Szia Druszám!!!! Örülök, hogy jelentkeztél nálam. :-) Most utána számoltam... alig akarom elhinn... (2014.12.29. 17:57)
  • margit2: Nagyon megható volt a vers, amit Bia mondott Neked anyák napján. Az oviból a búcsúztatás is nagyo... (2011.06.11. 19:30) Május
  • Á.Judit: Köszi vnJudit a választ! :) (2011.05.04. 12:54) Havi jelentés :DDD
  • Á.Judit: Jobbulást Biának, Neked pedig kitartást! Várom, hogy írj! Puszi (2011.03.19. 12:10)
  • margit2: Nekem is nagyon tetszik! %smile% (2011.02.27. 16:09)

Címkék

Hétvége

2007.09.10. 21:40 pocakbebi

Nagyon gyorsan elrepült a hétvége.Pénteken alig vártam,hogy haza hozzam Biát,már nagyon hiányzott.Kivételesen aludt az oviban.Szombaton délelőtt beugrottunk Miskolcra apával.Addig Bia mamával volt,sajna nem vihettük magunkkal.De jól elvoltak,csak nem mentek le,mert esett,aztán meg már fáradt volt Bia közben wc-ni kellett neki stb.Délután aludt egy nagyot,kipihente az ovi fáradalmait.Délután névnapra mentünk,az unitesóját Adrit felköszönteni.Egész jól eljátszott,a két gyerek,bár néha benéztem rájuk,azt vettem észre,hogy Adri kicsit irigykedik a játékaira.Mindig lökdöste Biát,egszer el is esett,de nem biztos,hogy ő lökte el,nem láttuk.Este még megnéztünk egy Spongya Bob dvd-t,aztán szunya.Vasárnapra szörnyen megfájdult a torkom,a gyomor fájásom elmult.Kicsit nyögve de csináltam egy kis ebédet,ugyanis valamit enni kellett.Almáscirkecomb,krumplipüré egyszerű gyors és finom és nem füszeres.Bia mindenáron festei akart,de vízfestékünk nem volt.Miután felébred elmentek tesómékhoz,mert Ádámnak maradtak festékek.Futásba ment od és vissza apával,hogy minél hamarabb hozzáláthasson a munkához.Persze egész estig festettünk.Nagyon szereti.Délelőtt gyurmáztunk is.Estére még feljöttek Adriék,mert kellett nekik egy dvd.Aztán egy jó darabig játszottak megint,a szoba jól tele volt gyurma darabokkal.Ma be is izzítottuk a porszívót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biababa.blog.hu/api/trackback/id/tr816245218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása